Популярні виконавиці України явно слідують одному стилю

Надя Дорофєєва, Ірина Федишин і Тіна Кароль не можуть обійтися як на сцені, так і в повсякденному житті, без одного і того ж, трохи різного, але в цілому однакового елемента - обтягуючого прозорого корсета. Фотографії себе і своїх речей вони опублікували в Instagram.

Зокрема, на Надійці він практично тілесного відтінку, прекрасно підкреслює витончені та апетитні форми дівчини, легко вмістилися в напівпрозорому корсеті. Красуня явно не збиралася позувати в цьому кадрі, і просто прорекламувала тональний крем "Fit me". Але вийшло це у неї досить вдало - тон крему збігся з верхньою частиною цієї "майже одягу". Відвертає від загального кольору картини тільки металевий чокер, підібраний під колористику століття.

Не відстає від Дорофєєвої й вже зріла співачка, та постійна суддя всіх можливих телевізійних проєктів, Тіна Кароль. Вона вирішила також піти загальними тенденціями, але для контрасту вибрала білий колір. Красуні не вдалося помістити всі свої гідності всередині корсета, як це вийшло у Наді, однак, це тільки безсумнівний плюс.

Ще одна любителька похвалитися тим, чим нагородила природа, а може і косметична хірургія - співачка Ірина Федишин. "Харизма" у неї, звичайно ж трохи більше, ніж у Надійки, але набагато скромніше того, чим любить хвалитися Тіна. Для контрасту зі своїм кольором волосся, Ірина підібрала "скромний" чорний корсет, за яким складно зрозуміти, чи приховує виконавиця щось, або навпаки намагається залучити більше глядачів.

До слова, раніше "Hyser" писав про те, що Андрій Данилко змусив Олю Полякову пробігтися по сцені в непристойному вигляді прямо в ефірі популярного шоу.

Також раніше "Hyser" повідомляв про те, що причиною першого розлучення Сергія Бабкіна стала банальна алкогольна залежність.

А до цього "Hyser" розповідав про те, що Анна Семенович навіть у століття інформаційних технологій так і не навчилася користуватися графічними редакторами.