Колишній учасник рейтингового шоу "Холостяк" показав, як ретельно вибирає автомобіль

Короткий відеоролик, в якому видно як колишній учасник дев'ятого сезону і майбутній щасливий батько, телеведучий Микита Добринін, підбирає іграшковий автомобіль для поки ще не народженого сина, опублікований в його офіційному Instagram-акаунті, в розділі "сторіз".

За словами Микити, подібні складні іграшки підходять тільки для дітей, яким вже виповнився один рік, а він поки тільки придивляється і вичікує, в надії, що модельний ряд оновиться до того моменту, коли у нього з'явиться син. Варто відзначити, що навіть в якості такої простої речі, як іграшка для сина, "холостяк"вибирає представницьке авто - "Мерседес".

Безумовно, дуже шкода, що на цей час, першою і єдиною парою з шоу "Холостяк", яка вступила в законний шлюб поки стали тільки учасники з дев'ятого сезону - сам Микита Добринін і Дарина Квіткова.

Інших же претендентів і учасників, схоже, переслідує злий рок. Зокрема, Михайло Заливако, також бере участь в новому сезоні цього реаліті-шоу, вже "вигнав" з проєкту дев'ять шукачок: відеоблогершу Олену(через її пошук самореклами, а не відносин), Ксюшу(за зайву і надуману образливість), Олю(немає відчуття взаєморозуміння), Валю(за підступи та інтриги проти інших дівчат), Валентину(за легковажність і ненатуральність), Дану(за неготовність кинути кар'єру заради Михайла), а також Хану, Уляну та Анну(просто ні з ким з них так і не знайшлося ніякий точка дотику).

До слова, раніше "Hyser" писав про те, що з незрозумілої причини Ксенія Мішина виставила Олександра Еллерта з автомобіля, і змусила його бігти слідом.

Також раніше "Hyser" повідомляв про те, що Віра Брежнєва змінила стиль зачіски на" Мівіну", чим викликала дикий захват у відомого пластичного хірурга.

А до цього "Hyser" розповідав про те, що У мережі показали, як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, після чого відразу стало ясно, чому він подав на розлучення.