Оля Полякова та Андрій Данилко обурили поведінкою на шоу "Маска"

Відома співачка Оля Полякова і артист Андрій Данилко влаштували справжній "шабаш" на шоу "Маска". Поведінку знаменитостей засудила блогер TANYA PAPERNIUK і опублікувала відповідний ролик на своєму youtube-каналі.

Так, блогер зазначила приголомшливий виступ Мольфара, який "зіпсувала" одна з детективів шоу Оля Полякова. За словами дівчини під час виступу музиканта, співачка бігала "Гола" разом з Андрієм Данилком і це було вже надто.
"Вони зробили з виступу Мольфара просто якийсь шабаш", - заявила блогер.
Дівчина підкреслила, що поведінка Полякової і Данилко більше нагадувала цирк. Вона зазначила, що якщо йдеться про суперечку з Андрієм Данилком, то завжди хтось бігає голим. Артистам вдалося вийти з цієї безглуздої ситуації з гумором, однак, як зазначила блогер, це було недоречно. За словами блогера їй було шкода музиканта, оскільки він перший раз виступав на сцені як Павло Костіцин і присвятив пісню своєї матері і тут така ситуація з біганиною артистів.
Незважаючи на інцидент дівчина зазначила, що поважає Андрія Данилка. Оскільки він один з тих зіркових детективів, хто поводиться адекватно, а також пропонує самі логічні варіанти тих особистостей, які ховаються під маскою. За словами блогера велика частина варіантів артиста логічні і правильні, а пояснюється це тим, що він швидше за все попередньо готується. Дівчина рекомендувала нікого не оскаржувати думку Данилка, оскільки існує ризик закінчити, як напівгола Полякова на сцені.