Популярний співак і екс-соліст групи «Ласковый май» Юрій Шатунов зважився на вакцинацію проти коронавірусу. Відповідні кадри з'явилися в мережі і моментально викликали бурхливу реакцію шанувальників.

Так, за медичною допомогою артист звернувся в клініку, в якій зусиллями дбайливого персоналу, отримав щеплення від COVID-19. Юрій Шатунов позував у стильному вбранні в чорних тонах. В якості аксесуарів вибрав кепку і захисну маску.

Виконавець терпляче переніс внутрішньом'язову ін'єкцію і уважно вислухав рекомендації фахівців. Медсестра, яка робить укол, зазначила, що протягом трьох днів після цієї процедури, йому варто забути про відвідування лазні або басейну, а також не приймати алкоголь.

Останнім часом Юрій Шатунов став частіше з'являтися на публіці і більше спілкуватися з шанувальниками свого таланту. Певною мірою це пов'язано з відносинами з екс-продюсером і другом Андрієм Разіним.

За їх конфліктом, давно перейшов в юридичну площину, аудиторія спостерігає вже котрий рік. Більш того, нещодавно в судовому порядку Юрію Шатунову заборонено виконувати пісні з репертуару групи «Ласкавий травень».

Як пояснив у своєму мікроблозі Андрій Разін, він не може вплинути на те, що музикант більше не може співати "Белые розы": "Поки я був Правовласником, я йому давав довічно права виконання пісень групи «Ласковый май» .

Однак зараз права на хіти "ЛМ" належать американській компанії і одіозний шоу-бізнесовий діяч не може на цьому вплинути: "Якби Юра дійсно хотів співати пісні «Ласковый май» , він би зі мною зв'язався, але, так як він це проігнорував, я так зрозумів, що вони йому не потрібні".

Раніше "Hyser" писав про те, що Андрій Разін різко висловився про поведінку телеведучого Андрія Малахова.

Також наш портал розповів про те, що у мережі обговорюють подробиці особистого життя Юрія Шатунова.

Нагадуємо, що шанувальники обговорюють неймовірно стильний наряд Андрія Разіна.