Популярна українська виконавиця Настя Каменських порадувала новим стильним образом.

Більше як тиждень тому зірка презентувала свою нову пісню під назвою "Дівчатка рулять", яка відразу стала хітом. Весь цей час Каменських готувала новий сюрприз для своїх фанатів, а саме кліп на згадану композицію.

Настя Каменських показала зухвалий фокус, скинувши халат, фото: Караван

Таким чином, на своїй сторінці в Instagram співачка виставила нове відео з метою анонсувати вихід кліпу на пісню "Дівчата рулять". На представлених кадрах Каменських спочатку показана в звичайному домашньому образі, а потім за допомогою окулярів творить чудеса і перетворюється в стильну даму.

До слова, відомо, що в новому кліпі Насті можна буде побачити таких українських селебріті: телеведучих Лесю Нікітюк і Дашу Астаф'єву.


Користувачі з нетерпінням чекають виходу кліпу Каменських, оскільки впевнені, що їх чекає щось неймовірне. Чи дійсно, Каменських вдасться здивувати фанатів, стане ясно завтра, 18 березня - в день прем'єри згаданої відеороботи зірки.

А поки ж користувачі відзначили вдалий образ знаменитості на представленому відео.


Раніше "Hyser" писав про те, що спітніла Каменських змусила фанатів розбризкувати слину. Зірка показала, як готує улюблену страву на вечерю.

Також наш портал повідомляв, що Настя Каменських постала в кадрі без макіяжу і показала публіці, як живе з чоловіком. Нова публікація зірки викликала деякий подив у її шанувальників.

Нагадуємо, що Тіна Кароль повністю змінила своє життя, оскільки за її словами, більше не може жити як раніше.