Російська телеведуча Анфіса Чехова ошелешила передплатників своєї сторінки в соціальній мережі Instagram несподіваною новиною.

Зірка зізналася в згубній залежності і пояснила, що надто багато часу проводить на інтернет-просторах, що шкодить її стану. Анфіса Чехова, на аккаунт якої підписано 1,7 мільйонів шанувальників, переглянула свої Instagram-звички.

"Я прокинулася о 7 ранку, відправила сина в школу і, як завжди, взяла в руки телефон...Зайшла в Instagram...
І просиділа там до 11-ти. А потім ще заглядала в нього кожні 10-хвилин протягом усього дня, навіть за кермом☺" - розчаровано констатувала знаменитість.

Вона пояснила, що витратила масу часу на те, щоб спостерігати за сторонніми людьми і їх досягненнями, а потім мимоволі почала порівнювати себе з ними. Підсумок: Анфіса Чехова практично дійшла до депресивного стану, будучи впевненою у власній нереалізованості... Вона зазначила: "Lо полудня, я була розбита, вимотана і практично в депресії".

Щоб позбутися від Instagram-залежності Анфіса Чехова вирішила відписатися від усіх друзів / знайомих / фанатів і залишилася підписана лише на три акаунти - мами, організаторів винного курсу, який не встигла пройти і американського актета Ченінга Татума. До слова, вона сама не знає, як голлівудський красень виявився на неї підписаний.

У коментарях до посту фоловери фоловери висловилися з приводу рішення Анфіси Чехової:

Раніше "Hyser" писав про те, що Анфіса Чехова показала шанувальникам пікантне фото з душової.

Також наш портал розповів про те, що Анфіса Чехова спровокувала бурхливу реакцію фанатів, опублікувавши кадр з льодяником.

Нагадуємо, що Анфіса Чехова похвалилася оригінальними кадрами у косметолога.