Настя Каменських в день батька опублікувала у своєму мікроблозі фото з покійним татом. Зворушливий пост виконавиці довів до сліз її фанатів.

Вчора в Україні відзначали День батька. Багато зірок на честь цього свята поділилися з шанувальниками сімейними знімками. Була серед них і Настя Каменських.

Дружина Потапа розмістила в мережі архівне фото зі своїм батьком і присвятила йому зворушливий пост.

"Тато, я так сумую. ти найкращий батько, який тільки може бути. Спасибі тобі за все", - написала під фото Каменських.

У кадрі батько виконавиці Олексій Йосипович в синій футболці і чорних брюках сидить на стільці, а Настя, одягнена в світлий лонгслів, обіймає його зі спини.

Зворушливий пост артистки довів до сліз її фоловерів.

Нагадаємо, батька виконавиці вже немає в живих. Він помер зовсім недавно-в січні 2021-го року на 82-му році життя. Співачка важко переживала смерть улюбленого тата. Настя присвятила йому пісню і кліп «Почуття». Вихід цього відео був запланований до 14 лютого, проте Настя перенесла прем'єру. Вона зазначила, що її батько дуже чекав виходу цієї пісні, але, на жаль, не дочекався.

Зате Олексій Йосипович був присутній на найважливішій події в житті артистки - її весіллі з репером Потапом. Батько виконавиці встиг побачити свою дочку щасливою нареченою і дружиною, а ось онуків, на жаль, не дочекався.

Відзначимо, що у Насті залишилася мама Лідія Петрівна. Вона значно молодша за свого чоловіка. Саме вона підтримувала дочку після смерті батька. Мати і дочка стали опорою один для одного, а їх і без того близькі стосунки стали ще міцнішими.

Як повідомлялося раніше, Настя Каменських поділилася з шанувальниками новою фотосесією. Зірку у відвертих образах порівняли з Maruv.

Hyser також писав, що Потап поділився з фанатами відвертим відео. Репер в одному рушнику показав, чим його годує Настя Каменських.