Співачка Джамала поділилася з шанувальниками сімейними знімками. Виконавиця показала підрослих синів Еміра-Рахмана і Селіма-Гірая.

Джамала не відноситься до зірок, які постійно демонструють шанувальникам своє сімейне життя. Фотографії з чоловіком і синами – велика рідкість в мікроблозі виконавиці. Набагато частіше Джа ділиться з фанатами своїми творчими планами і знімками з концертів.

Однак вчора зірка зробила виняток з правил. У мікроблозі артистки з'явилася сімейна фотосесія і миле відео, приурочене до першого дня народження її молодшого сина Селіма.

"Я не знаю, як ми без тебе жили. Будь завжди. Хайырлы яшлар олсун!! Любимо", - коротко підписала сімейний фотосет Джамала.

У кадрі іменинник Селім-Гірай зображений разом зі своїм старшим братом Еміром-Рахманом і їх батьками – Джамалою і її чоловіком Сейт-Бекіром.

Для фотосесії зоряне сімейство вибрало вбрання в бежевих відтінках-штани і джемпери. Тільки аутфіт іменинника трохи відрізнявся-замість бежевих штанів Селіма одягли в блакитні джинси.

Пізніше Джамала також опублікувала сімейне відео, яке змонтувала сама на честь дня народження молодшого сина.

«День народження Селіма . Я, звичайно, не @grebenik, але знала та монтувала так швидко, щоб вже сьогодні передати вам чудовий настрій святкової вечірки села. Діти щасливі. Батьки без сил. Але це того варто! Дякую вам за всі привітання, мені надприємно. @baby_party_kiev - ви створили нам настрій!» - підписала відео співачка.

Нагадаємо, в 2017-му році Джамала вийшла заміж за Сейт-Бекіра, через рік народила первістка Еміра-Рахмана, а в минулому році - другого сина Селіма-Гірая.

Як повідомлялося раніше, Джамала помітно схудла і похвалилася фігурою в яскравому вбранні. Яка красуня!

Hyser також писав, що Джамала кардинально змінила імідж і стала блондинкою! Як вам новий образ зірки?