Популярна співачка Анастасія Приходько опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram захоплюючу розповідь про те, як разом з дітьми мимоволі стала рятівницею.

Артистка пояснила, що коли її сім'я вирішила підготувати домашній басейн до літнього сезону, то з'ясувалося, що в ньому оселився маленький житель.

"Хто вчора не дивився мої сторіз, розповідаю: ми відкрили басейн, щоб підготувати до літнього сезону і там знайшли жабку🐸. Природно, відразу ж почалася рятувальна операція".- написала Анастасія Приходько у своєму мікроблозі.

Незважаючи на те, що знайомство з цим представником фауни було дуже коротким, діти знаменитості встигли дати йому прізвисько – Жорик.

Вокалістка також пояснила, що надихнуло її на ці "рятувальні пригоди": "Чесно кажучи, особисто мені та жабка 300 років була потрібна🙈 але, побачивши, палаючі очі дітей, зрозуміла, що це той момент, коли потрібно підтримати в них бажання зробити добро для живої істоти".

У коментарях до публікації фоловери підтримали Анастасію Приходько у бажанні виховати небайдужих до чужої біди дітей:

Анастасія Приходько-мама трьох дітей. Дочку Нану вона народила в 2010 році, син Гордій з'явився на світ в 2015 році. Втретє вона стала мамою в квітні нинішнього року.

Варто відзначити, що свою третю вагітність артистка ретельно приховувала від цікавих очей. За її словами, вона не хотіла "торгувати особистим", а тому вважала за краще тримати цю важливу подію в таємниці від усіх.

Раніше "Hyser" писав про те, що Ані Лорак викликала фурор в мережі, показавши фото з оголеним пресом.

Також наш портал розповів про те, що шанувальники розкритикували Лесю Нікітюк через зміни в зовнішності і подібності з Таїсією Повалій.

Нагадуємо, що Настя Каменських похвалилася суперсмілими образами і викликала бурхливу реакцію в соцмережі.