Ірина Білик живе в просторому особняку в 15-ти хвилинах їзди від Києва

У мережі показали розкішний особняк співачки Ірини Білик під Києвом, який допоміг купити їй відомий артист Андрій Данилко. Просторий одноповерховий будинок з великою присадибною ділянкою знаходиться в 15 хвилинах їзди від столиці. Про це інформує Новини.LIVE.

Особняк Ірини Білик розташовується в котеджному містечку Козирна карта, який знаходиться в с. Березівка під Києвом в напрямку Житомирської траси. Сусідами співачки стали досить відомі особи, зокрема народний депутат Михайло Радуцький, шансоньє Гарік Кричевський та художниця Євгенія Гапчинська.

Відзначається, що котеджне містечко знаходиться на закритій території, тому потрапити будь-якому бажаючому туди не вийде. До слова, особливої потреби виїжджати в місто Немає, який знаходиться в 15-ти хвилинах їзди, так як в містечку є гольф-клуб і ресторани.

Будинок і ділянка Ірини Білик. Фото: скріншот Новини.LIVE
Будинок і ділянка Ірини Білик. Фото: скріншот Новини.LIVE

Дозволити собі ділянку в Козирній карті може далеко не кожен українець, адже ціни стартують від 7 мільйонів гривень. Варто відзначити, що навіть Ірині Білик не вистачило грошей, щоб придбати заміський будинок. В одному з інтерв'ю вона розповіла, що її виручив Андрій Данилко, який позичив потрібну суму.

На кадрах можна помітити, що будинок Ірини Білик обладнаний сонячними панелями, яких всього налічується більше сотні. Особняк співачки одноповерховий, але дуже просторий. Також в її маєтку дуже просторий двір, на якому багато місця для відпочинку відкритим небом.

Раніше портал Hyser повідомляв, що Ірина Білик показала кілька унікальних архівних фото, які були зроблені ще на початку її творчого шляху.

Також наш портал інформував, що Надя Дорофєєва і Володимир Дантес показали, як розслабляються у дворі свого будинку.

Нагадаємо, що Надія Мейхер заінтригувала шанувальників помітним животиком на останніх знімках.