Шанувальники порівняли Настю Каменських з Maruv

Відома українська співачка Настя Каменських активно веде свою сторінку в соцмережах і регулярно ділиться з шанувальниками знімками з роботи та особистого життя. Вона обожнює сміливі образи та відверті фотосесії, тому нового контенту на її сторінці в достатку. Так, цього разу співачка на своїй сторінці в instagram опублікувала кадри, на яких вона нагадала фанатам співачку Maruv.

Настя Каменських поділилася кількома знімками з недавньої фотосесії. На кадрах співачка позує в сміливих нарядах. Спочатку зірка відвертому чорному боді, а потім переодягається в чорний строгий костюм і туфлі. Судячи з фото Каменських вирішила не надягати білизну під костюм. Також на одному з кадрів знаменитість позує в елегантній чорній сукні та темною вуаллю.

"Тепер це одна з моїх улюблених фотосесій. Ставте ❤️ якщо і вам вона сподобалася", - написала Каменських у підписі до публікації.
Знімки вийшли дуже яскравими, атмосферними, а моментами навіть досить пікантними. Шанувальники активно стежать за життям співачки, тому за лічені секунди знімки зібрали безліч коментарів. Деякі шанувальники знайшли схожість Каменських з популярною українською співачкою Maruv.
"Це просто неможливо, немає слів, щоб описати ваш образ", "Просто нереальна!", "Думала, що Каменських була у всіх образах. Як завжди, на висоті❤️❤️❤️Grammy не за горами", "Найрозкішніша інтриганка"," МАРУВ 2.0","Самий бомбовий стиль 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 багато вогню", "ідея фотозйомки схожа з Маруф. А взагалі прикольно!",- написали фанати.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше портал Hyser повідомляв, що Настя Каменських без макіяжу похвалилася видом зі свого маєтку.

Також наш портал інформував, що Надя Дорофєєва і Володимир Дантес показали, як розслабляються у дворі свого будинку.

Нагадаємо, що Надія Мейхер заінтригувала шанувальників помітним животиком на останніх знімках.