Відомий російський пародист Максим Галкін щасливий у шлюбі із Примадонною російської естради Аллою Пугачовою.

Він є активним користувачем соціальної мережі Instagram,де Аллу Борисівну можна дуже досить часто споглядати.

Останнім часом 72-річна Примадонна замітно помолодшала и прихильники її творчості це помітили. На їх думку співачка виглядає набагато молодшою, аніж декілька років тому. І пов'язують вони це з впливом молодшого за неї чоловіка, Максима Галкіна, поруч з яким вона розцвіла та помолодшала.

Крім того, актриса за порадами теоретиків моди відмовилася від "старих халатів та капців", замість яких носить елегантні наряди, що видно з постів гумориста.

Алла Пугачева, instagram.com/maxgalkinru

Алла Пугачева, instagram.com/maxgalkinru

Алла Пугачева, instagram.com/maxgalkinru

Схоже, наразі Алла Пугачова віддає перевагу вузьким брюки-дудочкам та білосніжній блузі оверсайз, яка не обмежує її руху.

На знімках и відозаписах видно, що Пугачова майже без макіяжу, але в неї завжди легка укладка. Співачка віддає перевагу світлій гамму речей. Все це молодить її ще більше.

Раніше Hyser писав про те, що Алла Пугачова була помічена в компанії колишнього чоловіка Філіпа Кіркорова і нинішнього чоловіка Максима Галкіна - зоряна трійця весело провела час.

Також Hyser повідомляв, що Максим Галкін відобразив на відео трагічний плач дочки. Що сталося, що так засмутило Лізу?

Нагадаємо, що Настя Каменських поділилася грайливим знімком з Мексики. Сильний вітер зіграв зі співачкою злий жарт і оголив те, що не призначалося для чужих очей.