Старша дочка Віри Брежнєвої Соня Кіперман порадувала шанувальників новою порцією відвертих фотографій. Дівчина позувала на відпочинку в міні-бікіні.

Соня Кіперман насолоджується відпочинком на узбережжі. Своє місце розташування дівчина не розкриває, зате ділиться з фоловерами відвертими фотографіями. На цей раз старша дочка Віри Брежнєвої опублікувала серію знімків в рожевому міні-бікіні. Махровий купальник дівчина доповнила прикрасами: сережками-кільцями, підвіскою і ланцюжком на талії. Свої біляві локони Соня залишила розпушеними.

"Summer bummer "("ліниве літо"), - підписала серію пляжних фото Соня.

Фолловери обсипали 20-річну красуню компліментами, зазначивши, що родимки на тілі Соні говорять про те, що дівчина повинна бути щаслива. Відзначимо, що такі опуклі родимки на тілі можуть бути злоякісними, тому їх варто перевірити у фахівця. При цьому Соня не засмагла, очевидно, дівчина береже своє тіло від сонячних променів, щоб не заробити рак шкіри і передчасне старіння шкіри.

Також варто відзначити, що махрові купальники, як на Соні, - тренд нинішнього сезону. Не дивно, що спадкоємиця Брежнєвої обзавелася відразу декількома купальниками однієї моделі в різних кольорах. Кількома днями раніше вона опублікувала у своєму мікроблозі серію знімків в такому ж міні-бікіні тільки білого кольору.

Соня росте копією своєї мами. Вона успадкувала красу артистки. А ось з подальшою професією 20-річна Соня поки не визначилася. Дівчина зараз живе і вчиться в Америці, вона пробувала свої сили в якості моделі, актриси і дизайнера одягу. Яке майбутнє чекає красуню, покаже час. А поки знаменита мама спонсорує дочку-студентку, поки та шукає свій шлях у житті.

Як повідомлялося раніше, Віра Брежнєва показала свою маму в день її народження. Яка красуня!

Hyser також писав, що Віра Брежнєва розкрила секрет своєї краси. Є одна процедура, яку зірка робить щодня.