Потап опублікував у сторіс свого мікроблогу відвертий відеоролик. Репер позував без одягу, демонструючи "ласощі", які приготувала для нього дружина Настя Каменських.

Не так давно ми писали, що Настя розважалася зі своїми подружками і мамою, а також в компанії таємничого «Вовочки», а ось чоловіка зірки поруч з нею помітно не було. Справа в тому, що в цей час Потап був зайнятий зйомками нового кліпу, а потім відправився на гастролі. Однак днями репер нарешті повернувся додому, де його чекав сюрприз від коханої дружини.

До приїзду чоловіка Настя власноруч приготувала йому котлетки. На відео оголений Потап з червоним банним рушником на плечі заходить на кухню і дістає з холодильника котлетки, які йому приготувала кохана.

Відзначимо, що Настя не раз говорила в інтерв'ю про свою пристрасть до кулінарії. По-перше, співачка дуже любить італійську кухню, а по-друге, коли артистка вирішила схуднути, вона навчилася готувати смачні дієтичні страви. Тепер виконавиця годує здоровою їжею не тільки себе, але і свого чоловіка. Саме після того, як Потап і Настя стали жити разом, репер помітно схуд на здоровому харчуванні.

Цікаво, що незважаючи на свою концертну зайнятість, зйомки нових кліпів і запис альбомів, Настя все одно знаходить час на те, щоб готувати смачну і корисну їжу. Потап оцінив старання і кулінарні здібності своєї дружини і подякував Насті за такий смачний сюрприз.

Як повідомлялося раніше, Настя Каменських показала фігуру в бікіні і нарвалася на розгромну критику.

Hyser також писав, що Настя Каменських поділилася грайливим знімком з Мексики. Сильний вітер зіграв зі співачкою злий жарт і оголив те, що не призначалося для чужих очей.