Настя Каменських порадувала шанувальників новою гарячою фотосесією. Виконавиця дала інтерв'ю і знялася у фотосеті для відомого порталу про зірок.

Українська співачка Настя Каменських дала інтерв'ю порталу JetSetter.ua.

«Я можу бути пристрасною Pantera Negra, жінкою-кішкою, ніжною і люблячою дружиною, творчою і яскравою артисткою або відривною дівчиною. І ця палітра дуже різноманітна», - відповіла Настя на питання про те, яка вона дружина.

Розповіла Каменських і про те, який Потап чоловік: «Льоша поєднав у собі найкращі характеристики справжнього чоловіка й творчої людини. У нього стільки цікавих рис, що не хотілося б вкладатися лише в три слова. Однак, якщо у нас є ліміт і треба сказати тільки три (сміється), то точно виділю такі: талановитий, геніальний і в нього неймовірно добра й красива душа».

Також Настя знялася в яскравій фотосесії, кадрами з якої поділилася з фоллверами в особистому мікроблозі. Під час фотосету артистка приміряла кілька оригінальних образів. Один з них включав в себе масивне кольє і прикрасу для обличчя, інший був лаконічний і скромний – плаття з деніму, третій – жіночне плаття, доповнене «топом» з намистин і кристалів. Схоже, цією фотосесією фотограф намагався показати, якою різною може бути Настя. Нагадаємо, саме про це новий альбом виконавиці, який отримав назву «Червоне вино».

Шанувальники артистки оцінили її оригінальні образи і обсипали її численними компліментами. Оцінив новий фотосет Насті і її чоловік Потап, який залишив під її постом «вогняні» смайли.

Як повідомлялося раніше, Настя Каменських поділилася грайливим фото з Мексики. Вітер задер поділ її спідниці і оголив те, що не слід було показувати стороннім.

Hyser також писав, що Настя Каменських підігріла чутки про вагітність. Зірку потягнуло на солоденьке.