Go_a хотіли запам'ятатися глядачам і вони цього досягли

Відома українська виконавиця і солістка групи Go_A Катерина Павленко зізналася, чому Україну позбавили першого місця на Євробаченні. За її словами реакція на їх виступ була потужнішою, ніж на інших учасників конкурсу, однак віддати перемогу, ймовірно, не змогли через політичні міркування. Таку заяву співачка зробила в інтерв'ю для obozrevatel.

Катерина Павленко зазначила, що виступ італійців був дуже сильним, але після виступу go_a трибуни не могли заспокоїтися ще три хвилини. За її словами реакція залу була потужнішою, причому настільки, що шоу змістилося по таймінгу. Співачка заявила, що колектив відчував максимальну підтримку глядачів.

Солістка групи Go_A зізналася, що багато учасників конкурсу з інших країн підходили до них і бажали успіху, а багато хто навіть був упевнений, що український колектив переможе.

Катерина Павленко підкреслила, що після перших репетицій go_a різко злетіла в рейтингах букмекерів, а коли колектив виходив співати, то всі вибігали, щоб послухати їхні пісні. Співачка зізналася, що підозрювала про те, що перше місце можуть не дати через "певні політичні штуки". Однак колектив поставив собі за мету максимально запам'ятатися слухачам і успішно досягли цього.

До слова, Go_A є відомою українською групою, яка грає в стилі електрофолк. У листопаді 2016 року колектив випустив свій дебютний альбом "Йди на звук" і в тому ж році переміг на конкурсі The Best Track in Ukraine. Пісня Go_A "Веснянка" протягом 6 тижнів трималася на першому місці в хіт-параді Kiss FM"10 Dance".

Раніше портал Hyser повідомляв, що солістка групи Go_A Катерина Павленко відповіла на запрошення виступити в Росії.

Також наш портал інформував, що колишня дружина Олексія Потапенка розповіла правду про стосунки з артистом.

Нагадаємо, що Наталя Могилевська показала шанувальникам як виглядає без макіяжу і заговорила про заміжжя.