Михайло Шуфутинський розповів, що після перенесеного коронавірусу у нього з'явилися дивні ускладнення. Лікарі розводять руками і нічим не можуть допомогти зірці.

Нещодавно Михайло Шуфутинський переніс коронавірус. Музикант страждав від високої температури, кашлю і слабкості. У нього була пневмонія і почала знижуватися вага. А вже після перенесеної хвороби музикант захромав на одну ногу. Таке ускладнення не є типовим для тих, хто перехворів коронавірусом. Тому лікарі не знають, як допомогти шансоньє і просто розводять руками.

"Я досі трошки накульгую. Лікарі нічого не говорять. Сподіваюся, скоро пройде", - зазначив Шуфутинський.

Зараз музикант вже повернувся до роботи і виступів. Артист сподівається, що незабаром наслідки коронавірусу пройдуть самі собою.

Відзначимо, що найбільш часто після перенесеного коронавірусу хворі скаржаться на швидку стомлюваність, головні болі, проблеми з пам'яттю, м'язові болі і задишку. Щоб не захворіти таким небезпечним захворюванням, фахівці рекомендують дотримуватися масочного режиму в громадських місцях, не відвідувати місця масового скупчення людей, а також обробляти руки антисептиком. Крім того, зараз є можливість захистити себе від коронавірусу за допомогою вакцинації. Записатися на щеплення від коронавірусу можна через додаток «Дія» або через свого сімейного лікаря.

Як повідомлялося раніше, у мережі з'явилися рідкісні кадри батька Михайла Шуфутинського. Як же вони схожі! Просто одне обличчя!

Hyser також писав, що Михайло Шуфутинський опублікував раритетний знімок з молодим Ігорем Ніколаєвим. Шансоньє показав зоряне застілля.