Актриса і учасниця романтичного проекту «Холостячка» Ксенія Мішина поспілкувалася з передплатниками свого мікроблогу і відповіла на питання про стосунки з обранцем Олександром Еллертом.

У мережі періодично з'являються чутки про те, що зоряна пара розлучилася, але, на радість шанувальників, офіційного підтвердження вони не знаходять. Більш того, днями зірка серіалу "Кріпосна" розповіла про те, що на шляху до любовної ідилії, їм з Еллертом довелося пережити непрості моменти:

Артистка зазначила, що коханий відмовився від вживання алкоголю і став вегетаріанцем:

Що стосується щастя, то Ксенія Мішина вміє забезпечувати його собі самостійно:

А ось відповідь на питання про майбутніх дітей, безумовно, порадував шанувальників знаменитості:

Як відомо, у Ксенії Мішиної є син від попереднього шлюбу-Платон. У середині квітня цього року йому виповнилося 9 років і зіркова мама влаштувала оригінальне свято з такого урочистого приводу:

Ксенія Мішина з сином Платоном. Фото: Instagram

Варто відзначити, що актриса досить часто говорить з фанатами на Відверті теми. Але категорично не сприймає хамства на своїй сторінці. Одного разу вона звернулася до злостивців і заявила: "Я не дозволю тут в моєму просторі розводити сраки, бійки, образи і душевну злидні! Тому всіх хто буде цим займатися я неодмінно відправлю в блок! ❌❌❌".

Раніше "Hyser" писав про те, що Ксенія Мішина заінтригувала шанувальників знімком в купальнику.

Також наш портал розповів про те, що учасниця шоу" Холостяк " захопила фанатів ідеальними формами.

Нагадуємо, що по мережі поповзли чутки про те, що Ксенія Мішина і Олександр Еллерт більше не разом.