Настя Каменських справно поповнює свій мікроблог новими знімками. Артистка невпинно ділиться з шанувальниками яскравими кадрами зі свого життя.

Цього разу зірка виклала в соцмережі своє фото з Мексики. Позувала артистка в коричневому ліфі від купальника і квітчастій спідниці з високим розрізом Легкий поділ спідниці віднесло вітром, оголивши спокусливі стегна виконавиці. Настя похвалилася своїми жіночними формами: пишним бюстом, тонкою талією, пружними стегнами, а також довгими стрункими ніжками.

Свій образ Каменських доповнила лаконічними прикрасами і розпущеним кучерявим волоссям. Позувала зірка босоніж.

Шанувальники Насті не упустили можливості в черговий раз обсипати свою улюбленицю численними компліментами.

Фоном для фотосесії Насті послужила статуя латиноамериканської жінки, що нагадує Фріду Кало. Мексиканська художниця народилася в передмісті Мехіко, а потім перебралася до столиці.

"Mexico vibes", - коротко підписала знімки Настя.

Відзначимо, що Каменських вже кілька разів була в Мексиці і закохалася в цю країну. Артистка відпочивала тут разом зі своїм чоловіком Потапом і подругою Ганною Андрійчук-Завгородньою, колишньою дружиною Позитива (Олексія Завгороднього) з групи «Время и Стекло».

Любить відпочивати в Мексиці й інша українська зірка - Маша Єфросиніна. Теледива вже двічі відпочивала на мексиканських курортах разом зі своїм чоловіком Тимурм Хромаєвим та їхніми дітьми – сином Олександром і дочкою Наною.

Як повідомлялося раніше, Настя Каменських похвалилася фігурою в бікіні. Шанувальники не оцінили фото, розкритикувавши її форми.

Hyser також писав, що Настя Каменських підігріла чутки про вагітність. Артистку потягнуло на солоденьке.