Відома українська актриса Ксенія Мішина розповіла про свою дорогу прикрасу і про те, як вона пов'язана з її коханим.

Судячи з усього, зірка хотіла, щоб їх об'єднувало щось особливе, тому було прийнято рішення обмінятися незвичайними кільцями. Так, актриса показала на безіменному пальці правої руки свій дорогоцінний камінь, який зроблений з крові її і її молодої людини Олександра Еллерта.

Ксенія Мішина розповіла, що зберігає кров Еллерта, фото: Instagram.com/misha.k.ua

Фото згаданого алмазу зірка показала у своїх Instagram Stories, коли хтось із користувачів поцікавився тим, чи вдалося їй з Сашею виростити штучний камінь, як вони того хотіли. Так ось, вони втілили задумане життя і тепер Мішина носить на руці прекрасне прозоре кільце прикрашене великим біоалмазом.

У програмі "Світське життя" Мішина і Еллерт не так давно дали спільне інтерв'ю, в ході якого розповіли, як у них вийшло зробити цю прикрасу. За їхніми словами, спочатку вони здали кров, а потім якось змішали все це у виробництві. У весь процес вони заглиблюватися не стали, оскільки для них він здався дуже складним.


У зв'язку з цим, вони вирішили просто довіритися фахівцям, здавши кров, з якої згодом в лабораторії виготовили унікальні алмази. Відомо, що вартість одного карата такого каменю досягає приблизно 10 000 доларів. Однак їх почуття їм набагато дорожче, тому, мабуть, вони і вирішили зробити щось настільки пам'ятне і романтичне один для одного.

Раніше "Hyser" писав про те, що Ксенія Мішина з короткою стрижкою показала "соковите" фото.

Також наш портал повідомляв, що Олександр Еллерт не витримав і розповів про Ксенію Мішиної.

Нагадуємо, що Ксенія Мішина показала, як морозила "улюблені булки" в тісному купальнику.