Український актор, співак, композитор Андрій Данилко в даний час оздоровлюється в санаторії "Рута".

Про це йдеться в програмі "вікриття", пише "УНІАН".

"Так, я зараз лікуюся в "Руті", і вже відчуваю себе добре. Діагнозу немає, всі проблеми пов'язані з моїм віком", - сказав Данилко.

За словами співробітників санаторію, гуморист досить часто з'являється у них. Пародист постійно живе в одному і тому ж номері, де він навіть залишає свій тренажер.

"Він приїжджає сюди, як до себе додому, і завжди зупиняється в 714 номері - навіть залишив там свій тренажер. Тут він приходить до тями: кожен день масаж, квантова терапія, гімнастика, а також клізмові процедури. Програма також включає в себе дієту: без білка і солі", - розповіли в санаторії.

Журналісти програми" Викриття "опублікували відео, на якому український музичний продюсер, творець компанії Mamamusic Юрій Нікітін розповів в інтерв'ю засновнику Інтернет-видання" ГОРДОН " Дмитру Гордону, що у Данилка виникли проблеми зі здоров'ям через щільний гастрольний графік.

"Ну і здоров'я від такого графіка дуже сильно похитнулося, скажімо м'яко. У нього переплутався день з ніччю, у нього почався гормональний збій в організмі. Організм вже вимагав відпочинку", - розповів Нікітін.

Раніше Hyser писав про те, що Андрій Данилко потрапив у скандальну історію через свій клон.

Також Hyser повідомляв, що Андрій Данилко публічно загравав зі своїм молодим " учнем".

Нагадаємо, що Андрій Данилко зробив гучну заяву і "відхрестився" від Росії. Росіяни не пробачать такого.