Співачка Настя Каменських одним фото спровокувала чутки про вагітність

Знаменита українська виконавиця Настя Каменських, яка вже два роки перебуває у шлюбі з продюсером Олексієм Потапенко підігріла чутки про вагітність. Відповідне фото співачка опублікувала на своїй сторінці в соцмережі instagram.
Настя Каменських та Олексій Потапенко трохи більше двох років тому відсвяткували гучне весілля. Шанувальники дуже раді за зоряну пару, проте багато хто очікує, коли в родині з'явиться поповнення. Так, нещодавно співачка підігріла чутки про свою вагітність.

Каменських опублікувала знімок на якому їсть морозиво. Здавалося б нічого такого, але деякі фанати припустили, що зірку потягнуло на солоденьке через вагітність.
"Настюш, ти випадково не вагітна?",- написали під фото.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Сама ж Каменських у підписі до публікації зазначила, що хоч солодке і шкідливе для фігури, але іноді потрібно себе побалувати смачненьким.
"І нам дівчаткам обов'язково потрібно час від часу їх влаштовувати. Для гарного настрою. Тому влітку я іноді дозволяю собі улюблений Каштан в солодкій формі. Класичне або темне печиво в білому шоколаді - мої фаворити", - написала артистка.
Решта ж шанувальники не втрималися і закидали знаменитість компліментами.
"Спасибі тобі Настя красуня", "Така славна дівчинка ❤️", "Сонечко"," ось таку Настю я люблю🔥справжня Каменських"," така мила", - написали в коментарях.