Володимир Дантес показав, як весело провів вихідні з Надею Дорофєєвою. А співачка продемонструвала свої форми в бікіні.

Український співак, телеведучий і шоумен Володимир Дантес вирішив показати своїм фоловерам, як проводить вихідний день. Розважався він у компанії своєї дружини Наді Дорофєєвої та їхніх друзів. Друзі пари в кадр не потрапили, а ось співачку в бікіні Дантес показав у соцмережі.

"Спонтанний вихідний-рідкість. Ми не знали куди подіти вільний час. Ми їли, танцювали, приїхала команда @nadyadorofeeva Подивилися на годинник-пройшло тільки 3 години)) значить саме час по другому колу пити і їсти», - зізнався Володимир.

Цей пост шоумен супроводив своїм знімком з дружиною. У кадрі Вова відображений в сірій футболці і червоних шортах, а Надя позувала в блакитному купальнику-бікіні і сірій сорочці, накинутій на плечі.

В руках у зіркового подружжя келихи з червоною рідиною, очевидно, з червоним вином. У Наді задоволений вираз обличчя, так що, схоже, вихідний і зоряного подружжя вдався.

Коментатори пораділи за Надю і Вову. Також фоловери не забули відзначити стрункість Дорофєєвої і обсипати артистку компліментами. Відзначимо, що у Наді прекрасна фігура, яку співачка не соромиться демонструвати у відвертих нарядах. Не дивно, що фанати в захваті від того, як виглядає їх улюблениця.

Нагадаємо, нещодавно групи "Время и Стекло" розпалася і тепер Дорофєєва виступає сольно. Артистка продовжує експериментувати зі своїм зовнішнім виглядом і концертними образами, що дуже імпонує її шанувальникам.

Також Фанати Дорофєєвої і Дантеса чекають не дочекаються новин про поповнення в зоряному сімействі. Однак, схоже, пара поки не думає про потомство, а зосереджена на своїй кар'єрі.

Як повідомлялося раніше, Надя Дорофєєва кардинально змінила імідж. Екс-солістку гурту "Время и Стекло" не впізнати!

Hyser також писав, що у Мережу потрапило провокаційне фото Наді Дорофєєвої. Фотографу вдалося зазирнути зірці під спідницю.