Андре Тан нещодавно оголосив про розлучення з дружиною. А днями дизайнера помітили з дітьми Слави Камінської, яка кілька років тому також розлучилася з чоловіком. Що насправді відбувається між дизайнером і співачкою?

Два роки тому Слава Камінська розлучилася зі своїм чоловіком Едгаром Камінським. Про причини розлучення пара вважала за краще не поширюватися, проте відомо, що ініціатором розриву був пластичний хірург. Діти пари-син Леон і дочка Лаура – залишилися жити з мамою.

Днями Леон і Лаура були помічені в компанії Андре Тана. Відзначимо, що не так давно український дизайнер оголосив, що розлучився зі своєю дружиною і тепер самотній. Що ж пов'язує двох зірок?

Як виявилося, мова зовсім не йде про роман між Славою і Андре. Просто спадкоємці виконавиці брали участь в модному показі дизайнера. Про це Камінська написала у своєму мікроблозі.

"Поки мама на гастролях, діти - на подіумі. Лауру, звичайно, вабить мамин шлях. Леон поки в роздумах)) @andre_tan_official , спасибі за запрошення», - зазначила артистка.

На фото, яке опублікувала Слава, її діти відображені в чорних костюмах і білих кросівках. Андре теж позував в чорному аутфіті, який доповнив туфлями і капелюхом в колір.

Схоже, незабаром світ української моди дізнається ім'я моделі Лаури Камінської. Хоча, дівчинка цілком може підрости і передумати. Далеко не всі діти зірок мріють про славу і повторення успіху своїх батьків. Як складеться доля Лаури і Леона, покаже тільки час.

Як повідомлялося раніше, Слава Камінська була помічена в товаристві молодих хлопців. Вони хоча б повнолітні?

Hyser також писав, що Слава Камінська зібралася заміж. Співачка блиснула відвертим декольте в вінчальному вбранні.