За особистим життям і творчими досягненнями зіркового подружжя Максима Галкіна і Алли Пугачової шанувальники завжди спостерігали і продовжують спостерігати з непідробним інтересом.

Знаменита сімейна пара нечасто виходить у світ, але кожен раз виробляє фурор і провокує безліч чуток. Зовнішність 72-річної Алли Пугачової регулярно обговорюють хейтери і ті, кого бентежать результати пластичних операцій на її обличчі.

Але сама артистка досить спокійно реагує на колючі злостивецькі зауваження, вважаючи за краще приділяти час рідним і близьким, не помічаючи негативу навколо. Фанати Алли Борисівни дотримуються того ж принципу і з задоволенням діляться на просторах соцмереж архівними відеороликами за участю виконавиці та її чоловіка.

Так, в Instagram з'явилися кадри, записані більше п'яти років тому в рамках реклами шоу за участю Максима Галкіна. Сценаристи залучили до участі в зйомках Аллу Борисівну з оригінальним збройовим реквізитом в руках. Йшлося про програму під назвою "МаксимМаксим", девізом якої була фраза:"один Максим - добре, а два - краще".

У коментарях до посту фоловери не скупилися на компліменти:

Крім того, багато фанатів переконані, що за роки спільного сімейного життя з Примадонною Максим Галкін став набагато привабливішим і час над ним не владний. Жарти про те, що шоумен їсть "молодильні яблука" разом з червоною Борисівною, часто звучать від його шанувальників.

Раніше "Hyser" писав про те, що Максим Галкін зворушив мережу відеороликом з дочкою.

Також наш портал розповів про те, що фанати викрили Максима Галкіна в небезпечному садівничому хобі.

Нагадуємо, що Лоліта Мілявська похвалилася дивним декольте і викликала бурхливу реакцію хейтерів.