Українська естрадна Діва Ірина Білик показала шанувальникам кілька унікальних архівних фото. Артистка нагадала, як виглядала на початку творчого шляху і викликала бурхливі емоції у шанувальників свого таланту.

На одному з кадрів Ірина Білик позувала з розкішною кучерявою шевелюрою на голові і, на думку користувачів соцмереж, дізнатися в дівчині на знімку нинішню артистку – досить складно.

Варто відзначити, що кадри з особистого архіву в мікроблозі Ірини Білик з'являються досить часто.

До слова, Ірина Білик намагалася неодноразово відійти від звичного образу блондинки і кардинально змінювала імідж. Наприклад, на певному етапі вона перефарбувала волосся в вогненно-рудий колір і експериментувала з довжиною волосся:

Фолловери зійшлися на думці, що блондинкою Ірина Білик виглядає найбільш привабливо і ефектно. До слова, не менш часто на інтернет-просторах обговорюють і особисте життя виконавиці. Нещодавно стало відомо, що вона розлучається з п'ятим чоловіком - режисером Асланом Ахмадовим, від якого народила сина Табріза. Причиною розставання, за словами, Ірини Білик стала відстань і рідкісні зустрічі з коханим, оскільки близько року не приїжджав до неї і сина з РФ.

Раніше "Hyser" писав про те, що Ірина Білик була помічена на відпочинку в компанії невідомих супутників.

Також наш портал розповів про те, що мама Дана Балана поділилася особистими переживаннями на тему хвороби.

Нагадуємо, що у мережі обговорюють причини розлучення співачки Ірини Білик з відомим російським режисером.