Старша дочка Ольги Сумської Антоніна Паперна здивувала шанувальників. Вона публічно зізналася в коханні одруженому Леоніду Агутіну! І куди тільки Володимир Яглич дивиться?!

Антоніна Паперна, старша дочка Ольги Сумської, вже тривалий час живе в Москві. Тут Антоніна вчилася в театральному, а тепер будує свою кар'єру в кіно. У Росії актриса познайомилася в Володимиром Ягличем, з яким вони разом виховують сина і дочку. Зіркова пара веде досить закритий спосіб життя, тому фанатам досі невідомо, оформили вони свої стосунки офіційно чи ні.

Вчора Антоніна здивувала фоловерів несподіваним визнанням.

"Агутін любов моя",-написала 31-річна Тоня в сторіс свого мікроблогу, чим чимало здивувала своїх фанатів.

Відзначимо, що 54-річний Леонід Агутін ось уже 20 років одружений на Анджеліці Варум. Періодично в пресі з'являється інформація, що співак зраджує дружині з молодими дівчатами. Однак Анджеліка кожен раз прощає невірного чоловіка. Зіркова пара виховує дочку Єлизавету, яка проживає в Америці разом з батьками Варум.

Як виявилося, Паперну зовсім не варто зараховувати до чергових пасій Агутіна. Швидше, Тоню можна зарахувати в його фанатки. Справа в тому, що в опублікованій сторіс дочка Сумської слухала пісню Агутіна, яку він, до речі, заспівав разом зі своєю дружиною. Мабуть, пісня "Буду завжди з тобою" викликала у Антоніни приплив почуттів і змусила написати слова любові на адресу Агутіна. Так що Варум і Ягличу на цей раз турбуватися нема про що.

Як повідомлялося раніше, у мережі обговорюють весільні знімки Ольги Сумської. Актриса вибрала екстравагантний наряд для одруження з Віталієм Борисюком.

Hyser також писав, що сестра Ольги Сумської Наталія Сумська поскаржилася на свою дочку. Доросла спадкоємиця "сидить на шиї" у знаменитої мами.