Аліна Гросу кардинально змінила імідж. Результат свого перетворення зірка продемонструвала в особистому мікроблозі.

Співачка Аліна Гросу поділилася з шанувальниками новим фото. Виконавиця кардинально змінила імідж, а результат свого перетворення продемонструвала фоловерам у соцмережі. Зірка прийняла сміливе рішення і пофарбувала волосся в малиновий колір.

Відзначимо, що багато років Аліна була блондинкою. Але артистка любить експерименти зі своєю зовнішністю. Тому фанати пам'ятають виконавицю в образі брюнетки, блондинки, а також з різнокольоровими «пір'ям» у волоссі. Експериментувала Аліна також з довжиною свого волосся і оригінальними зачісками.

Цього разу Аліна постала перед фанатами з яскраво-малиновим волоссям. Зірка пофарбувала волосся в насичений відтінок, а чубок залишила більш світлим. Колір волосся Гросу гармоніював з оригінальним жакетом, в який була одягнена артистка.

Для фото Аліна одягалася в двоколірний жакет і помаранчеві штани. Детальніше образ виконавиці розглянути не вдалося.

"В якому кольорі я вам найбільше подобаюся? Блондинкою / брюнеткою або якесь нестандартне рішення ?» - запитала у своїх фанатів зірка.

Більшість фоловерів відзначили, що вони вважають за краще бачити Аліну блондинкою. Однак фанати виконавиці зовсім не проти її експериментів зі своєю зовнішністю.

Зазначимо, що Гросу підозрюють у кількох пластичних операціях, проте виконавиця заперечує, що коли-небудь зверталася за допомогою до пластичних хірургів. Аліна стверджує, що всі метаморфози з її обличчям відбулися через схуднення і використання косметичних засобів.

Як повідомлялося раніше, Аліна Гросу зізналася, що любить скинути з себе все. Фото виконавиці викликало резонанс в мережі.

Hyser також писав, що Аліна Гросу готується до весілля. У Мережу потрапило зізнання її молодого чоловіка в любові. Хто ж замінить екс-чоловіка артистки?