Зірка серіалу "Не народися красивою" Неллі Уварова нечасто з'являється на публічних заходах і не веде сторінки в соцмережах.

У артистки є аккаунт в Instagram, але вона завела його виключно для того, щоб розвіювати фейкові новини про себе.

І ось днями знаменитість порадувала шанувальників свого таланту, побувавши на шоу відомого російського телеведучого Івана Урганта «Вечірній Ургант». При цьому багато хто відзначив, що колись струнка Неллі Уварова помітно додала у вазі, але це абсолютно не зіпсувало її зовнішність.

У підписі до кадру сказано: "зу нас в гостях худрук Російського академічного молодіжного театру Олексій Бородін і актори Неллі Уварова і Денис Шведов, які відзначать 100-річчя РАМТа 🎭".

Для ефіру Неллі Уварова вибрала мішкуватий наряд, що складається з блакитної сукні до підлоги і світлого піджака. Фолловери прокоментували зовнішність 41-річної "Каті Пушкарьової" і відзначили, що з роками вона стала виглядати привабливіше, ніж на зорі кар'єри.

Як відомо, знаменитість залишила акторство і присвятила себе благодійній діяльності. У 2011 році Неллі Уварова офіційно вийшла заміж за артиста Олександра Гришина. Разом з чоловіком вона виховує двох дітей-дочку Ія і сина Ігнатія.

Неллі Уварова з чоловіком і дітьми. Фото: Instagram

Неллі Уварова з чоловіком і дітьми. Фото: Instagram

Неллі Уварова з дочкою. Фото: Instagram

Раніше "Hyser" писав про те, що Ксенія Собчак нарвалася на критику в мережі через дивну зовнішність.

Також наш портал розповів про те, що Андрій Малахов почав продавати зустрічі із зірковими колегами.

Нагадуємо, що Настя Івлєєва зганьбилася на премії Муз-ТВ.