Телеведуча Регіна Тодоренко похвалилася фоловерам яскравими кадрами з відпочинку у Турції. Знаменитість відправилася туди в компанії близьких людей і пояснила, що давно мріяла про спільне сімейне проведення часу.

Зірка ТБ пояснила: "Я так давно мріяла відправитися в подорож разом з батьками... і у мене вийшло. Якби ви бачили їх іскристі очі🥰🥰 😃 ❤️❤️❤️, а я шалено рада, що зуміла зробити їх щасливими».

Під час прийняття сонячних ванн Регіна Тодоренко вирішила звернутися до фоловерів і також розповісти про те, що хвилює у власній зовнішності. Вона з награним обуренням почала міркувати про те, що у її мами досить великі груди і у сестри теж, а ось її природа наділила маленьким бюстом.

До слова, до цього Регіна Тодоренко зізналася, що батьки завжди і в усьому намагалися вибирати для неї тільки найкраще, а тому вона безмежно їм вдячна.

За словами артистки вони багато працювали, щоб мати можливість оплатити їй освіту і дати "квиток" в щасливе життя. "Я сама стала мамою і тепер ще більше усвідомлюю, який величезний внесок мої батьки зробили в моє життя" - зазначила шоувумен.

Шанувальники знаменитості оцінили її старання:

Раніше "Hyser" писав про те, що Леся Нікітюк з племінницями розіграла шанувальників і викликала бурхливі обговорення в мережі.

Також наш портал розповів про те, що Регіна Тодоренко налякала фанатів історією про появу незрозумілого висипу на тілі.

Нагадуємо, що Анна Семенович потішила соцмережі забігом у розкішній весільній сукні та поділилася планами на найближче майбутнє.