Російський продюсер Едуард Бояков у нову постановку МХАТу запросив відому російську співачку Ольгу Бузову.

Публіка була здивована таким несподіваним рішенням, пишуть російські ЗМІ.

Багато зірок висловили з цього приводу обурення, а телеведуча Ксенія Собчак і зовсім зняла пародію на Бузову, висміявши її акторські здібності і вокальні дані.

У виставі "Чудовий грузин" Бузової дісталася роль співачки кабаре Белли Шанталь. За словами Боякова, Оля чудово впоралася зі своїм завданням. Тільки ось Собчак так не вважає. У своїй пародії Ксенія показала колегу недалекою актрисою, від дій якої в шоці вся Театральна команда на чолі з режисером.

"Оля, Ти вогонь на заводі! Ти, швидше, хто завгодно, ніж співачка! Сталін хоче тебе загасити, але ти вогонь пристрасті, який розгорається в його душі! Оленька, покажи мені диво, зіграй! Оля, смикайся, смикайся! Так-так! Обіймай Сталіна!", - звернувся до Бузової постановник в жартівливій формі.

Собчак, пародіюючи Бузову, забавно звивавсь в клітці під перероблену пісню "Мало половин" , а в кінці обняла актора, який зображував Сталіна і зробила: "Я найзнаменитіша жінка цієї країни, і я врятую Сталіна, тому що мої люди завжди зі мною!"

ЗМІ повідомляють, що Ксенія Собчак здивувалася не тільки вибору Бояркова, а й сумі гонорару, яку Оля Бузова отримала за виставу.

Раніше Hyser писав про те, що Ольга Бузова оскандалилася, прийшовши до церкви з голим животом.

Також Hyser повідомляв, що у мережі розповіли, як Ольга Бузова сіла на склянку.

Нагадаємо, що Ольга Бузова попросила у росіян вибачення.