У мережі з'явилися подробиці зйомок ремейка радянської класики в американських реаліях

Часом об'єктами кіноремейка стають досить несподівані картини. Так, наприклад, в США почалися зйомки ремейка улюбленого багатьма жителями країн колишнього Радянського Союзу фільм "І в долі, або з легким паром". Природно, знятий фільм буде в сучасних декораціях америки. Про нові подробиці знімального процесу розповіли в РосЗМI.

Повідомляється, що персонажів оригінального фільму "переробили" під американські реалії. Таким чином Женя Лукішин стане Гріффіном, а Надя — Марго. Розгортатися ж дія буде в Бостоні. За великим рахунком, від оригінальної стрічки в рімейку залишиться тільки традиція ходити в лазню, а ось зав'язка буде дещо іншою: замість жарту товаришів над головним героєм, каталізатором подій стане Вірменський таксист, який переплутає міста і відвезе головного героя до житла Марго.

З акторським складом на головні ролі визначилися вже давно. Головну жіночу роль зіграє Емма Робертс, племінниця відомої Джулії Робертс. Головну ж роль у фільмі зіграє 29-річний актор Томас Манн, відомий глядачеві за такими проектами як "Проект Х: дорвалися", "Жах Амітівілля: Пробудження", "Конг: Острів черепа".

З роллю ж Іполита режисер не міг визначити довгий час, проте в кінцевому рахунку зробив вибір. Цього персонажа зіграє азіатський актор Льюїс Тан, який зовсім недавно показав себе в перезапуску кінофраншизи "Мортал Комбат". За словами Марюса Вайсберга Тан зараз знаходиться на хвилі популярності і, крім того, вдало впишеться в сюжет.

Льюїс Тан народився у Великобританії, а у його батька-китайське походження. Режисер фільму не приховує, що в акторському складі він "закриває квоти" на азіатів, афроамериканців і гомосексуалістів.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що з життя пішла зірка фільму"Три горішки для Попелюшки".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у прокат вийшов біографічний серіал про знаменитого шансоньє Михайла Круга у виконанні Олександра Домогарова.

Також "Hyser" писав, що актор популярного серіалу" Бригада " нарвався на жорстку критику в мережі.