Дочка популярної співачки Ані Лорак Софія в середу, 9 червня, відзначила свій перший ювілей - 10 років. З цієї нагоди зіркова мама влаштувала дитині велике свято. В один із закладів Москви запросили друзів іменинниці. Також на святі був присутній і батько Мурат Налчаджіоглу. 42-річна артистка возз'єдналася з ексчоловіком заради 10-річчя їх доньки.

Зворушливий пост з кадром з дня народження зробила Ані Лорак на особистій сторінці в Instagram. Пізніше фото з заходу з'явилися в ЗМІ.

"Дорога моя донечка, вітаю тебе. День твого народження мій найулюбленіший день у році! Ти унікальна. Будь щаслива і здорова. Нічого не бійся, сміливо йди по життю, я знаю, у тебе все вийде! Мама завжди поруч. Люблю тебе, моя крихітка!"- написала Лорак.

Співачка вбралася в чорну міні-сукню, яку доповнила босоніжками на підборах. Соня свій наряд вибирала разом з татом.

Ані Лорак з донькою Софією. Фото: instagram.com/anilorak/

Варто відзначити, що Мурат Налчаджіоглу спеціально з Києва прилетів до Москви на свято дочки. На день народження дівчинці батьки презентували ляльку, про яку вона дуже мріяла. Дівчинка назвала її Авророю.

Видно, що дівчинка дуже любить свого батька й у них чудові стосунки.

Відзначимо, зараз, як зізналася Ані Лорак, її серце невільне. Однак вона відмовилася розсекречувати особистість нового коханого. З Муратом же, за її словами, її пов'язують дуже теплі дружні стосунки.

Раніше "Нyser" писав про те, що Ані Лорак запідозрили в пластиці обличчя.

Також наш портал повідомляв, Ані Лорак виступила з концертом в Barvikha Luxury Village.

Нагадуємо, Ані Лорак одягла яскравий купальник і підкорила публіку спокусливими формами.