Популярна українська співачка Ірина Білик поділилася з поціновувачами своєї творчості архівними фото, на яких зображена на початку творчого шляху.

Шанувальники оцінили зміни в зовнішності, які відбулися з естрадною Дівою і відзначили, що з роками вона не втратила шарму і елегантності.

Не секрет, що імідж Ірини Білик продуманий до дрібниць, а її концертні вбрання викликають захоплення публіки. Нерідко артистка експериментує не тільки нарядами, але і з зачісками і кольором волосся. Наприклад, в різний час вона перевтілювалася то в брюнетку, то в рудоволосу бестію.

До слова, нещодавно Ірина Білик оголосила про те, що розлучається з п'ятим чоловіком Асланом Ахмадовим. За словами артистки, саме вона виступила ініціатором розлучення, оскільки більше року чоловік не приїжджав до неї з сином. Як відомо, режисер і хореограф живе в РФ, в той в час як співачка з їх спільним сином Табризом - в Україні.

Історія їхнього кохання почалася в 2011 році, коли знаменитість шукала того, хто допоможе їй зняти кліп на пісню "я твоя маленька дівчинка". Ірина Білик побачила Аслана по телевізору і в якийсь момент усвідомила, що саме він повинен стати не тільки її творчим колегою, а й обранцем по життю.

Раніше "Hyser" писав про те, що Вєрка Сердючка потішила соцмережі порівнянням із закордонною зіркою.

Також наш портал розповів про те, що Ірина Білик була помічена на відпочинку в компанії привабливих супутників.

Нагадуємо, що мама Дана Балана розповіла про те, як хвороба кардинально змінила її життя.