Одна з найяскравіших представниць сучасного українського шоу-бізнесу Леся Нікітюк здивувала гостей свого мікроблогу черговим ефектним постом. Артистка позувала в стильному купальному вбранні і не забула похвалитися ідеальними формами.

Але перш ніж це сталося, Лесі Нікітюк довелося зіткнутися з хакерською атакою на свій аккаунт в Instgaram. Кіберзлочинці зламали сторінку Леділе і опублікували кілька провокаційних особистих фото знаменитості і її особисте листування з «холостяком» Михайлом Заливако.

У спілкуванні йшлося про те, що головний герой романтичного проекту «вибрав не ту». Повідомлення були іронічними, але Леся Нікітюк явно не планувала виставляти їх на загальний огляд.

Через деякий час телезірка розмістила послання, в якому заявила, що повернула собі сторіноку: "Мама в будівлі🙏 Я свою ж можу і так виставляти, коли захочу... бачу є попит😂 Погуляли і вистачить... фотку Гордона на аве залишається до ранку! 😂 Дякую всім... я і не знала що ви у мене такі людяні❤️".

У коментах до посту фоловери відомої телемандрівниці відреагували на те, що трапилося:

Також Леся Нікітюк звернулася до аудиторії і пояснила, що здогадується, хто міг стати ініціатором злому її мікроблогу. "Людина одна, яку я походу знаю, вирішила таким чином привернути мою увагу. Шановний, Я свою ж... можу виставити легко, тому, що я свою ж... люблю " - розповіла зіркова блондинка.

Раніше "Hyser" писав про те, що Леся Нікітюк показала, якими частуваннями її балує мама.

Також наш портал розповів про те, що Даша Астаф'єва підкорила шанувальників спокусливою фігурою в купальнику.

Нагадуємо, що переможниця "Холостяка" Ганна Богдан здивувала зовнішнім перетворенням і викликала бурхливу реакцію соцмереж.