Відома українська телеведуча, співачка, композитор Регіна Тодоренко опублікувала у своїх сторіс в Instagram архівні фото, зроблені в 2012 році.

Вона вирішила показати, якою вона була майже десять років тому і нагадати, якою вона прийшла на популярне тревел-шоу "Орел і решка", пише "Гордон".

На першому сторіс вона відображена в 2012 році у віці 22 років. У цей час вона закінчила Київський національний університет культури і мистецтв.

"У 2012 році мені 22 роки. Я - випускниця Київського національного університету культури і мистецтв. З селища Котовського", – підписала вона знімок.

instagram.com/reginatodorenko

"Я заробляю 14 тис. руб. на місяць (5,2 тис. грн), яких мені вистачає на оренду квартири разом з подругою і їжу", – поділилася спогадами ведуча.

instagram.com/reginatodorenko

За словами Тодоренко, в той рік на свій день народження вона загадала бажання про те, щоб багато подорожувати. Через рік я стала ведучою [шоу]" Орел і решка" і подорожі стали моєю роботою", – резюмувала вона.

instagram.com/reginatodorenko

instagram.com/reginatodorenko

Відзначимо, що Регіна Тодоренко разом з чоловіком Владом Топаловим разом виховують сина Майкла, який з'явився на світ в 2018 році. В даний час Тодоренко знімається в російських розважальних проектах.

Також нагадаємо, що днями Топалов переніс операцію, яка тривала 9 годин замість запланованих 2. Що саме було прооперовано у співака, подружжя не зізнається. За словами люблячої жінки операція була планова.

Раніше Hyser писав про те, що Регіна Тодоренко показала, як майстерно ковтає банан. Фанати вражені вміннями теледиви.

Також Hyser повідомляв, що Регіна Тодоренко опублікувала пікантне фото з ванної. Зірка засвітила кругленький животик.

Нагадаємо, що Регіна Тодоренко показала моторошний висип на обличчі. Шанувальники ворожать, яка у зірки хвороба.