Популярна українська телеведуча Маша Єфросиніна поділилася з фоловерами своєї сторінки в Instagram враженнями від подорожі до Мексики.

Артистка опублікувала пост, в якому склала список готелів, які можуть бути цікаві мандрівникам. Крім переліку місць, цікавих для проживання, знаменитість охарактеризувала мексиканську кулінарну культуру: "Про їжу окремо по кожному не розписувала. Смачно скрізь. Мексика-це взагалі 🤤".

В якості ілюстрації до своїх слів Маша Єфросиніна розмістила спільні фото з чоловіком Тимуром Хромаєвим. Теледіва позувала без краплі макіяжу на обличчі, але її очі, на думку фанатів, буквально світилися від щастя.

У коментарях до посту гості сторінки обсипали зіркову пару компліментами:

До слова, до того, як зоряна пара вирушила в закордонну подорож, їм довелося подолати чимало складнощів. Коли ж їм все-таки вдалося влаштувати собі Мексиканські канікули, в мікроблозі Маші Єфросиніної з'явився кумедний кадр, зроблений під час авіаперельоту.

"Так виглядають люди, які 15 місяців не бачили літак, мало не про...чи і ця подорож, і взагалі багато чого пережили за останні півроку " - написала тоді зірка ТБ на сторінці в соцмережі.

Раніше "Hyser" писав про те, що Ірина Білик розповіла про те, що стало причиною її розлучення з чоловіком Асланом Ахмадовим.

Також наш портал розповів про те, що Оля Полякова поділилася спогадами про те, як отримала непристойну пропозицію від Меладзе.

Нагадуємо, що Маша Єфросиніна здивувала шанувальників особистим визнанням.