Шанувальник серіалу "Бандитский Перербург" поплакали і поностальгували після чергового поста актора Дмитра Пєвцова в соціальній мережі Instagram.

Артист опублікував архівні кадри, зроблені під час роботи над проектом, який підкорив глядачів у 2000-х роках і став одним з найуспішніших серіалів на росТБ.

На фото, якими поділився Дмитро Пєвцов, крім нього самого, був присутній колега по акторському цеху – Олексій Серебрянніков, а також актриса і дружина-Ольга Дроздова.

У підписі до знімків він зворушливо зазначив: "Бандитський ПЕТЕРБУРГ " (1999 р.) 2021 рік. 22 роки потому. І ми як і раніше разом".

У коментарях до посту фоловери не скупилися на компліменти на адресу зірок кінематографа:

До слова, Дмитро Пєвцов і Ольга Дроздова рідко виходять у світ і відвідують світські заходи, віддаючи перевагу проведенню часу вдома. Як відомо, у сімейної пари двоє дітей-старша дочка Олена і син Єлисей.

Крім того, в 2012 році в житті зірки серіалу "Бандитский Перербург " сталася трагедія - загинув його син Данило. Він народився в результаті відносин Дмитра Пєвцова з однокурсницею Ларисою Блажко.

Під час посиденьок з друзями, молодий чоловік заради жарту став на руки на балконних перилах квартири, розташованої на третьому поверсі будинку в центрі Москви. Його акробатичний етюд закінчився падінням на землю і після 9 днів, проведених в реанімації, молодий чоловік помер.

Раніше "Hyser" писав про те, що зірка серіалу" Бригада " Павло Майков розлютив росіян гучними заявами.

Також наш портал розповів про те, що Сергій Безруков зізнався, чому йому шкода українців і нарвався на гнів соцмереж.

Нагадуємо, що Дмитро Дюжев налякав шанувальників зовнішнім виглядом і розповів, що вплинуло на здоров'я його організму.