За сторінкою естрадної поп-діви Ані Лорак стежать 7 мільйонів передплатників в соціальній мережі Instagram. Для фоловерів артистка часто постить яскраві фото і розповідає про те, як проходять її зоряні будні.

Нерідко її зовнішність критикується хейтерами і на її адресу звучать звинувачення в надмірному захопленні пластичними операціями, але сама знаменитість продовжує незворушно підкорювати творчі вершини.

Близько тижня тому вокалістка випустила кліп на пісню «роздягнена», який увірвався в музичні чарти і зібрав понад 6 мільйонів переглядів на YouTube. Зворушена такою увагою до своєї творчості, співачка звернулася до аудиторії: "❤ ️Я щаслива, що моя історія знайшла глибокий відгук у ваших серцях☺️ Дякую кожному за такі душевні та щирі коментарі".

До слова, не менш часто шанувальники обговорюють і її особисте життя. Зокрема, близько місяця тому в мережі активно циркулювали чутки про те, що виконавиця возз'єдналася з колишнім чоловіком і батьком своєї дочки Софії - Муратом Налчаджіоглу.

Екс-подружжя були помічені на вечірці, організованій поп-королем Філіпа Кіркорова, і їх спілкування здалося присутнім надто ніжним. Потім, за припущеннями фанатів, вони вирушили на спільний відпочинок в Туреччині.

До цього Ані Лорак приписували роман з саунд-продюсером Єгором Глібом, але після бурхливого роману послідувало розставання. За інформацією інсайдерів, причиною краху романтичної ідилії стала негідна поведінка молодого бойфренда артистки, але ніяких коментарів на цю тему вона не давала. Також були припущення, що пара розпалася через різницю у віці.

Раніше "Hyser" писав про те, що Анастасію Волочкову в дивному вузькому костюмі порівняли з циркулем.

Також наш портал розповів про те, що Анна Седокова зробила неоднозначне зізнання щодо Костянтина Меладзе.

Нагадуємо, що Оля Полякова розбурхала громадськість розповіддю про докучання з боку вчителя фізкультури.