Скандально відома російська балерина Анастасія Волочкова розповіла своїм шанувальникам неприємну історію, яка сталася з нею не так давно.

Артистка написала в своєму Instagram про те, що у неї стався конфлікт з керуючою компанією (КК), яка відмовилася ремонтувати дах будинку в Москві, де розташована квартира зірки.

"Спори з керуючими житловими компаніями трапляються у багатьох. Це торкнулося і мене.. Моїй квартирі в центрі Москви вже 20 років. І всі ці роки цієї КК справно платилися гроші за обслуговування будинку, що входило в їх зобов'язання. Але, на жаль, ця компанія свої зобов'язання не виконувала. Аж до того, що не збиралася полагодити дах, який 10 років тому була продовбаний ломом під час відколу льоду.. І тим дірки були саме над моєю спальнею, обставленою дорогими меблями", - пише Волочкова.

За словами балерини на стелі її квартири з'явився грибок, а вся її спальня регулярно була заставлена тазиками, в які вона збирала воду, що капала з даху.

У минулому році їй довелося за свої гроші полагодити дах так як КК відмовилася це робити.

"Експертиза, яку ми викликали склала претензію на нереальний збиток по ремонту спальні. І ми подали позов цієї КК, щоб відшкодувати витрати на ремонт, який довелося робити через їх недоброчесність. Засідання судове скоро", - розповідає балерина.

І окрему подяку вона висловила одній з ремонтних компаній, яка врятувала "її спальню. "Влітку того року ці люди допомагали мені з ремонтних робіт на балконах мого будинку по перекладці керамограніта. У квартирі була жахлива картинка🙈 але тепер спальня за два тижні за допомогою майстрів компанії перетворена в красу🙏" (Орфографія збережена - прим. ред.). - поділилася з шанувальниками зірка балету.

Раніше Hyser писав про те, що відома виконавиця Ані Лорак заінтригувала романтикою з незнайомцем на пляжі.

Також Hyser повідомляв, що Анастасія Волочкова показала, як розважається після розриву з коханцем.

Нагадаємо, що Максим Галкін показав Аллу Пугачову без макіяжу.