Відома українська виконавиця Оля Полякова показала новий продукт зі свого раціону.

Останні роки 37-річна артистка всерйоз зайнялася своєю фігурою. Все це сталося після цього, як вона набрала кілька зайвих кілограм. Полякова відразу ж переглянула свій раціон і зайнялася спортом.


Так, зірка стала всю їжу заправляти оливковою олією. Також на сьогоднішній день в її раціоні переважають овочі, фрукти, ягоди, зелень і морепродукти, вівсяна каша, курага. Крім того, час від часу вона намагається дотримуватися спеціальної вівсяної монодієти, термін якої становить до 10 днів.

Разом з тим Оля Полякова повністю відмовилася від таких продуктів, як: хліб, цукор, білий рис, всі злаки з крохмалем і глютеном, все смажене, копчене і солоне. Під забороною у неї знаходиться також фаст-фуд, солодощі та майонез. А ось гриби хоч і рідко, але вона все ж вживає.

Полякова показала, які віддає перевагу грибам, фото: Караван

Так, на своїй сторінці в Instagram знаменитість похвалилася, що знайшла в магазині білий степовий гриб (Ерінги), який ще часто називають королівською вишенькою, і вирішила його спробувати. Зокрема, за її словами, її привернув великий розмір цього гриба.


До слова, це після других пологів співачці довелося відновлювати фігуру. Та й взагалі відмінна фігура зірки - результат не тільки генетики, але і невпинної роботи над собою. Крім правильного харчування, Полякова ще кожен день приділяє 2 години свого часу спорту.

Раніше "Hyser" писав про те, що Оля Полякова зробила нове зізнання щодо домагання Меладзе.

Також наш портал повідомляв, що Оля Полякова показала, як виглядає на ранок після концерту.

Нагадуємо, що Оля Полякова показала, як виглядала в початковій школі.