Знаменитий американський актор і продюсер Лео ДіКапріо підніс своїй мамі розкішний подарунок.

46-річний артист дуже любить свою маму 78–річну Ірмелін Інденбіркен, якій після Дня матері зробив винятковий подарунок - новий будинок. Зокрема, мова йде про старовинний особняк за 7,1 мільйона доларів, який ДіКапріо купив у зірки ситкому "Американська сімейка" Джессі Тайлера Фергюсона і його партнера Джастіна Мікіти. Про це пишуть росЗМІ.

Лео ДіКапріо подарував мамі маєток за 7,1 млн. доларів, фото: факти

Цей будинок, площею близько 500 квадратних метрів з величезним садом, був споруджений в 1928 році в тихому районі Лос-Феліс, що на схилі пагорба в районі Великого Голлівуду. Побудували особняк в стилі, який зараз називають "класичним колоніальним". Однак не так давно інтер'єр будинку оновив американський декоратор Пітер Гуський.

Фото: росЗМІ

Фото: росЗМІ

Фото: росЗМІ

Фото: росЗМІ

Фото: росЗМІ

До слова, кілька років тому зірка "Титаніка" в цьому ж престижному районі придбав апартаменти для свого батька Джорджа, мачухи і племінниці всього в пів години їзди від нового будинку матері. Варто відзначити, що ДіКапріо воліє не тільки скуповувати нерухомість, але і продавати її.

Так, наприклад, в цей час можна придбати одну з його квартир в Нью-Йорку. Йдеться про апартаменти, площею трохи понад 340 квадратних метрів в районі Грінвіч-Віллідж в будівлі 1897 року. За свою квартиру актор просить 8,5 мільйона доларів.

Раніше "Hyser" писав про те, що Оля Полякова зробила нове зізнання щодо домагання Меладзе.

Також наш портал повідомляв, що нове фото Анастасії Волочкової з молодою людиною викликало бурхливі суперечки в мережі.

Нагадуємо, що Настя Каменських показала весільний альбом і підготовку до весілля.