Оля Полякова зняла кумедне відео зі своєю молодшою дочкою і розсмішила мережу

Відома українська виконавиця Оля Полякова активно веде свою сторінку в соцмережах і часто радує шанувальників новим контентом. Так, в мережі з'явилося курйозне відео, як співачка жартує над своєю молодшою дочкою Алісою. Відповідний ролик опублікували на одній з фан-сторінок артистки в instagram.

Головною героїнею ролика стала молодша дочка Олі Полякової, Аліса. Дівчинка сидить на ліжку з телефонів, коли в кімнату заходить зіркова мама і починає знімати її на відео. Аліса явно не в захваті від незапланованих зйомок в її кімнаті і починає всіляко відмовляти мати знімати її на відео.

Незважаючи на вмовляння дочки Оля Полякова продовжує вести зйомку, відзначаючи, що вона чудова дівчинка.

"Ну ти така гарна дитина, я не можу тебе не знімати. Ти чудова дитина", - каже співачка на відео.

Незабаром наполегливість зіркової мами набридла дитині і вона перейшла до важкої артилерії, показавши на камеру дулю. Після цього Аліса разом з мамою голосно розсміялися.

Варто відзначити, що Оля Полякова любить знімати кумедні ролики і володіє хорошим почуттям гумору. Тому не виключено, що вона спеціально розіграла зі своєю дочкою таку сценку, щоб розсмішити шанувальників. Чи було це добре спланованою жартом або знято випадково, все одно вийшло досить забавно і точно повеселило фанатів.

Напередодні мережу розсмішив кумедний танець Олі Полякової та відомого ведучого Володимира Остапчука. Співачка вирішила влаштувати запальні танці і закликала телеведучого приєднається до неї. Вийшло трохи невміло, але дуже забавно.

Раніше портал Hyser повідомляв, що Оля Полякова показала, які косметологічні процедури вона проходить перед зйомками.

Також наш портал інформував, що сукня Насті Каменських невдало задралася на вітрі і шанувальники побачили те, що раніше доводилося бачити тільки Потапу.

Нагадаємо, що Лілія Ребрик здивувала шанувальників гнучкістю.