Популярна українська виконавиця Слава Камінська похвалилася передплатникам свого мікроблогу черговим атмосферним фото.

Артистка розмістила в Instagram-акаунті знімок, на якому позувала на бекстейджі. Знаменитість одягла стильний наряд темно-зеленого кольору і з флористичним принтом. У підписі до знімка вокалістка процитувала рядок з нового хіта групи Artik & Asti: »знаєш все відмінно, а я істеричка😘".

У коментарях до посту фоловери оцінили модний образ слави Камінської, а також відзначили цікавий курильний аксесуар в її руках.

Крім того, деякі користувачі соцмереж розглянули в ній схожість зі світовою поп-дівою Мадонною:

Також багато фанатів переконані, що в житті артистки почався новий етап, наповнений яскравими подіями, а тому змінюється і її сприйняття світу. Наприклад, після розпаду групи "НеАнгели", Слава Камінська оголосила про початок сольної кар'єри. А кілька тижнів тому зірка випустила пісню під назвою "911" і представила кліп на неї.

Після прем'єри цієї композиції, фанати припустили, що в її основу покладена автобіографічна історія відносин слави Камінської з колишнім обранцем - пластичним хірургом Едгаром Камінським:

Більш того, шанувальники музичної творчості слави Камінської порівняли її нове творіння з піснею колеги по естрадному цеху:

Раніше "Hyser" писав про те, що Тіна Кароль здивувала фанатів дивними змінами на обличчі.

Також наш портал розповів про те, що Ані Лорак похвалилася собланительной фігурою в червоному купальнику.

Нагадуємо, що Настя Каменських потрясла фоловерів розповіддю про проблеми в організмі.