Жіночною і чуттєвою постала перед своїми шанувальниками знаменита співачка Ані Лорак на новому фото в соціальній мережі Instagram.

Як відомо, виконавиця релаксує на сонячному Мальдівському узбережжі. І вже кілька днів поспіль її аккаунт рясніє знімками на тлі мальовничих тропічних пейзажів.

Зірка одягла яскраво-червоний стильний купальник і підкорила фанатів спокусливими формами. Волосся зібране у високу зачіску, на очах – сонцезахисні окуляри. У підписі до кадру Ані Лорак не стала вдаватися в довгі оповідання курортниці, а просто обмежилася графічним символом у формі серця.

Втім, не обійшлося і без критики на адресу виконавиці хіта " Наполовину":

Не важко здогадатися, що фоловери моментально пов'язали це послання з новими подіями в особистому житті знаменитості. Близько тижня тому мережу облетіли кадри, на яких Ані Лорак була помічена в компанії екс-чоловіка Мурата Налчаджіоглу. Разом вони відвідали вечірку, організовану "поп-королем" російської естради Філіпом Кіркоровим.

Співачка і її колишній чоловік, з яким вона розлучилася через його зраду, не тільки мило розмовляли, а й зворушили присутніх романтичним танцем. Крім того, вони позували разом зі спільною дочкою Софією і виглядали щасливими.

Варто відзначити, що з чуток, Ані Лорак перебувала у відносинах з музикантом і саунд-продюсером Єгором Глібом, але в підсумку розлучилися. Також із завидною періодичністю її "викривали" в більш ніж дружніх відносинах з Філіпом Кіркоровим або визнаним естрадним романтиком Сергієм Лазарєвим.

Раніше "Hyser" писав про те, що Ані Лорак показала, як проводить час на пляжі.

Також наш портал розповів про те, що Надя Дорофєєва підкорила шанувальників фігурою в напівпрозорій білизні.

Нагадуємо, що Леся Нікітюк одягла стильний купальник і зірвала шквал захоплених компліментів.