Популярна українська співачка, телеведуча і блогер Тіна Кароль в силу своєї публічності постійно знімається в різних фотосесіях.

Її фірмова зачіска і яскраві губи сталидавно візитною карткою артистки. Однак нерідко Кароль фарбує губи і в більш спокійні тони.

Так, в мережі з'явився знімок обличчя Тіни крупним планом, на якому вона показала новий ефект "зацілованих" губ. Вона вибрала помаду бежевого кольору і нанесла її без контуру. Знімки швидко розійшлися по пабліках і фан-сторінках співачки. Один з таких з'явився в співтоваристві "__dan_tina_" в Instagram.

А не так давно Тіна потрапила в досить курйозну ситуацію. Вся справа в тому, що під час зйомок телевізійного шоу у співачки розстебнулися бретельки на сукні і вона мало не впала на підлогу. Благо, що зірка вчасно зреагувала і схопила плаття руками на собі, тим самим притримавши його.

Потап, який якраз в цей момент дивився на Тіну просто не очікував такого повороту подій. Це відразу ж можна було помітити по його обличчю. Також не очікував такого і Влад Яма, який теж знаходився в той момент на сцені.

Сама Тіна просто почала заразливо сміятися. Відповідне відео було опубліковано в соціальній мережі.

"Воу-воу, це буде справді гарячий епізод 🔥Чекаєш?",- підписали відео в мережі.

Шанувальники навпаки прийшли в повний захват від побаченого.

Раніше Hyser писав про те, що Маша Распутіна намагалася схопити Галкіна за "дзвіночки", ледве ухилявся.

Також Hyser повідомляв, що співачка Alyona Alyona одягла леопардові лосини і показала всім кузькіну матір.

Нагадаємо, що зірка "папіка" Дар'я Петрожицька налякала шанувальників зовнішнім виглядом.