В української співачки Насті Каменських великі успіхи в сольній кар'єрі, вона стала популярною не тільки в Україні, а й далеко за її межами. Однак, в її особистому житті настала чорна смуга - спочатку артистка перехворіла коронавірусом, а потім пережила страшну втрату - помер її батько.

Ці події залишили глибокий відбиток. У Насті Каменських почалися панічні атаки. Щоб впоратися зі своїми страхами й проблемами співачка вирушила у відпустку в Мексику разом з мамою і близькою подругою Анею.

Про це знаменитість повідомила у своєму YouTube-проекті у новому реаліті-проекті "Дівчатка рулять".

На відео є момент, коли під час подорожі у знаменитості знову сталася паніка.

За словами Насті Каменських, у неї ніколи в житті не було нічого подібного. До цього співачка навіть і не знала, що таке панічна атака.

Українська виконавиця зазначила, що паніка – це наслідок COVID-19, і вона дуже сподівалася, що у відпустці це не повториться. Але в результаті її "розірвало на шматки".

Щоб позбутися від такого сильного напруження, Каменських пройшла спеціальний прадавній ритуал майя темаскаль, який очищає від усього негативного. Після цього артистка разом з подругою довго плакала.

"Вийшовши з темаскаля, я відчула порожнечу, яка раніше була заповнена страхом і негативом. Я пам'ятаю цей божевільний страх, який заволодів мною, у мене не вистачало дихання, сльози, біль, всі відчуття, які можуть переживати люди. Так, в цій стародавній лякаючій порожнечі я знайшла просвітлення і свою свободу", - додала співачка.

Раніше "Нyser" писав про те, що Настя Каменських здивувала шанувальників знімком в незвичайній позі.

Також наш портал повідомляв, Настя Каменських розмістила пост, зробити який, за її словами, довго не наважувалася.

Нагадуємо, Настя Каменських захопила фігурою в пікантному купальнику.