Леся Нікітюк поділилася відвертим знімком

Відома телеведуча Леся Нікітюк має ідеальне тіло і соромиться це показувати. Знаменитість активно веде свою сторінку в соцмережах і радує шанувальників яскравими й нерідко пікантними знімками. Так на цей раз зірка зробила гаряче Селфі в коротенькому халатику, який задрався в самому невідповідному місці. Відповідне фото Нікітюк опублікувала в сторіс на своїй сторінці в instagram.

Сторіс. Фото: скріншот instagram
Сторіс. Фото: скріншот instagram

На знімку Леся Нікітюк в коротенькому халатику і синіх туфлях позує перед великим дзеркалом сидячи на підлозі і задерши одну ногу вгору. Щоб максимально підігріти інтерес шанувальників, телеведуча поставила перед собою красивий букет квітів, який прикрив її найпікантніші місця.
Однак з одного боку халатик зрадницьки сповз і відрив погляду фанатів те, що Нікітюк намагалася приховати. Шанувальники завжди тепло реагують на нові знімки знаменитості, тому цей кадр, швидше за все, також припав їм до душі.
Леся Нікітюк володіє модельною зовнішністю, чому по-доброму заздрять навіть її зіркові друзі. Так, напередодні телеведуча поділилася архівним знімком з відпочинку на Мальдівах. На знімку вона позує в купальнику закритого типу, який дуже вигідно підкреслює як ідеальну фігуру, так і стрункі ніжки. Швидше за все підтримка такої форми дається Нікітюк не дуже просто. Адже для цього потрібно займатися спортом, а також дотримуватися дієти, щоб не набрати зайві сантиметри на талії.

До слова, захопилася ніжками Лесі Нікітюк навіть українська модель і співачка Даша Астаф'єва.
"Позич ніжки", - написала вона під фото телеведучої.