Бреда Пітта помітили біля клініки на інвалідному візку

Відомий американський актор і кінопродюсер Бред Пітт з'явився на публіці в інвалідному візку. Шанувальники сильно стурбовані станом улюбленого актора. Відповідне фото зірки опублікували на сторінці PageSix в соціальній мережі twitter.

У мережі з'явилися знімки відомого 57-річного актора Бреда Пітта, який залишав медичний центр в Беверлі-Хіллз, сидячи в інвалідному візку. Багатьох шанувальників могло схвилювати такий стан зірки, проте приводів для занепокоєння немає.
Згідно з даними ЗМІ Бред Пітт просто був у дантиста і всього лише переніс деякі стоматологічні процедури.

Зірки часто намагаються замаскуватися при появі на публіці, що зробив і Бред Пітт. Актор був у захисній масці, темних окулярах, а також надів худі з капюшоном. Однак маскування не допомогло і зірка все одно не зберегла інкогніто. Підкреслюється, що крісло штовхав охоронець актора, а поруч його супроводжував медик.
Варто відзначити, що кінозірку прокотили на інвалідному кріслі у зв'язку з політикою лікарень, яка існує вже багато років. Так, за правилами медичних закладів пацієнта необхідно супроводити до дверей під контролем медика, щоб уникнути відповідальності, якщо він якимось чином травмується під час самостійного виходу з установи.
Нагадаємо, що Бред Пітт і Анджеліна Джолі, які розлучилися ще в 2016 році, досі не оформили свій розрив офіційно. За інформацією ЗМІ знаменитості вже витратили по мільйону доларів кожен на шлюборозлучний процес. До слова, їх розлучення вже стало одним з найдорожчих в Голлівуді. Підкреслюється, що крім судових витрат і витрат на престижних адвокатів колишнє подружжя найняло приватного суддю, який обходиться їм в 1 тисячу доларів за одну годину роботи.