Відома українська хіп-хоп-і реп-виконавиця Олена Савраненко, яка більш відома за псевдонімом Alyona Alyona є активним користувачем соціальної мережі Instagram, де публікує фото і відео.

Сама по собі вона дуже активна людина, яка любить "бодіпозитив" - таке популярне останнім часом слово, яке у всіх на вустах. Співачка не соромиться своїх форм, а навіть навпаки, всіляко виставляє себе напоказ.

У своєму недавньому пості вона підняла тему жінок-домогосподарок і про те, що така доля жінок не справедлива. Олена пише, що в сучасному житті, звичайно ж, багато що змінилося - особливо це стосується великих міст. Але якщо поїхати в глибинку, то там це все залишилося з давніх часів.

"Коли жінок ховають вдома - я чую галас.

У наших реаліях є закоренілий стереотип-жінка домогосподарка, яка повинна прибрати за сім'єю після вечері та витрачати весь свій вільний час на хатні справи. І хочу в великих містах все швидко змінилося, та варто тільки виїхати в провінцію... Домашні справи, побут часто знецінюють і вважають за" обовязки " саме жінки. І не дай Бог бути кар'єристкою-відразу невдаха та чоловіконенависниця!"(Орфографія збережена-прим. ред), - пише виконавиця, обурюючись несправедливості.

"Це не справедливо!
Чому досі в сучасному світі жінка не має права бути собою (без клейма "феміністка" тощо), а має слідувати продиктованим нормам суспільства? ⠀
Дорогі дівчата, дуже хочу почути вашу думку. Напишіть свої історї в коментарях👇🏻" (Орфографія збережена - прим. ред), - попросила вона відповісти своїх фоловерів, що вони думають з цього приводу.

В якості фото вона показала колаж, на якому вона одягнена в такий же наряд, як у відомої співачки Насті Каменських. Олена зайняла таку ж позу і посміхається в камеру, надівши рожеву футболку і зав'язавши два хвоста.

Шанувальники із задоволенням підтримали її точку зору, а також оцінили її колаж. Вони прокоментували тему фемінізму, а також помітили напис на футболці реперші.

Раніше Hyser писав про те, що Валерій Меладзе розповів, з ким пізнаватиме світ заново.

Також Hyser повідомляв, що Астаф'єва показала, як пестить своє відображення.

Нагадаємо, що Віра Брежнєва судорожно чистила свій телефон.